

विश्वविद्यालय अनुदान आयोग

पत्र संख्या : च. नं. : CRANTS COMM

मिति:

2007/9/30

विषय:

सूचना

यस आयोगको कार्यक्रम कार्यविधि - २०७१, गुणस्तर सुधार कार्यक्रम अन्तर्गत आ.व.२०७१/७२ को लागि एम्.फिल. वृत्ति (MPhil Fellowship) प्रदान गर्न आवेदन माग भए अनुसार पेश भएका आवेदनहरू मध्ये तपशिलमा उल्लेखित आवेदकहरू अर्न्तवार्ता, शैक्षिक योग्यता, लेख रचना प्रकाशन तथा समावेशी समेतको आधारमा छनौट भएकोले सम्बन्धित सबैको जानकारीका लागि यो सूचना प्रकाशित गरिएको छ । उक्त छनौटमा सहमित जनाई अनुदान रकम प्राप्त गर्न यो सुचना प्रकाशित भएको ३० दिन भित्र यस आयोगको कार्यालयम्ना सम्पर्क राख्नु हुन समेत जानकारी गराईन्छ ।

Faculty Fellowship Category

11		Educati	ion Cluster	
SN	: Area	Name	Address '	
1.	Leadership	Punya Shori Suwal	Asian College of Advance Studies, Satdoboto, Lalitpur	
2.	ELE	Tara Gurung Pradhan	Ace Institute of Management, New Baneshwor	
3	Leadership	Mohan Poudel	Central Department of Education, TU	
4	Leadership	Karna Bahadur Chongbang	Mahendra Ratna Campus, Tahachal	
5	Education	Kopila Poudel	Central Department of Education, TU	
6	Education	Ishwori Pande	Nilkantha Multiple Campus, Nilkantha-3, Dhading	
	.4	Science and T	echnology Cluster	
SN	Area	Name	Address	
1	Mathematics	Anjana Pokharel	Padmakanya Multiple Campus, Bagbazar	
2	Mathematics	Ananta Acharya	Amrit Campus, Thamel	
3	Mathematics	Dhak Bahadur Thapa	Damak Multiple Campus, Damak	
4	Mathematics	Keshab Raj Phulara	Central Department of Mathematics, TU	
5	Mathematics	Tek Bahadur Budhathoki	Goldengate College, Old Baneshwor	
V 18	Art and the	Humanities and	Social Science Cluster	
SN	Area	Name	Address	
1	English	Pramod Dhakal	The Times International College, Charkhal, Dilli Bazar	
2	English	Gagan Singh Air	Kathmandu Shiksha Campus, Ramshahpath	
3	English	Lok Prasad Gurung	AIMS International College	
4	English	Dammar Bahadur BK	Gupteshwor Multiple Campus, Kushma Parbat	
5	English	Bhakta Raj Bhatt	Shree Gokuleshwar Multiple Campus, Darchula	
6	Economics	Ramesh Dulal	RepublicaCollege, Kumaripati, Lalitpur	

7	Economics	Hom Bahadur Chhetri	Kantipur City College, Putali Sadak, kathmandu		
8	Economics	Khem Raj Subedi	Tikapur Multiple Campus, Tikapur-9, Kailali		
9	Economics	Sudhir Kumar Adhikari	Deukhuri Multiple Campus, Lamahi, Dang		
10	Economics	Surendra Lamsal	Texas International College, Mitrapark, Kathmandu		
11	Population	Radhika Shrestha	Tir-Chandra Multiple Campus, Ghantaghar, Kathmandu		
12	Population	Samir Khadka	Padhmakanya Multiple Campus, Bagbazar, kathmandu		
13	Population	Kamal Mohan Sharma	Sarada Campus, Bhaktapur		
14	Population	Dirgha Raj Pandit	Jaya Prithivi Multiple Campus, Bajhang		
15	Nepali	Gobinda Prasad Luitel	Trichandra Multiple Campus, Ghantaghar, kathmandu		
16	Nepali	Ramesh Kumar Shrestha	Birendra Multiple Campus, Bharatpur-10, Chitwan		
17	Nepali	Ambika Gautam	Oscar International College, Sukedhara, Kathmandu		
18	Sociology	Anita Wagle	Saheed Smriti Multiple Campus, Ratnanagar Chitwan		
19	Sociology	Suraj Prasad Bhattarai	Padhmakanya Multiple Campus, Bagbazar, kathmandu		
20	Sociology	Ram Bahadur karki	Ratna Rajya Laxmi Campus, Kathmandu		
		(Young	Fellowship Category)		
	*,	N	Annagement Cluster		
SN	Area	Name	Address		
1	Pub. Admin.	Bimal Dahal	Santapur-3, Rautahat		
N.	****		Education Cluster		
S.N	Area	Name	Address		
1	Education	Shree Laxmi Duwal	Bhaktapur-3, Bhaktapur		
2	ELE	Kalpana Poudel	Bidhyapur-1, Surkhet		
	Science and Technology Cluster				
S.N	Area	Name	Address		
1	Physics	Rajesh Prakash Guragain	Siddhithumka-8, Ilam		
Humanities and Social Science Cluster					
S.N	Area	Name	Address		
1	English	Purnima Rai	Kathmandu Municipality-3, Ktm		
2	English	Banira Neupane	Jitpur-5, Ilam		
3	English	Sanju Sharma	Manapang-8, Tanahun		
4	Population	Bibek Dahal	Okhaldhunga -1, Okhaldhunga		
5	Nepali	Dharam Rawal	Kalika-2, Sugali, Achham		
6	Sociology	Tanka Mani Poudel	Sundarpur-6, Morang		
. 7	Sociology	Nabin Rai	Khandbari-1, Sankhuwasabha		
8	Sociology	Abhiyan KC	Sainbu-7, Bhainsepati		

भोलानाथ पोखरेल

सदस्य-सचिव